1. black friday
  2. Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger

Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger Black Friday deal

5/5

Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger nodig? Check snel of je deze Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger.

Specificaties Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger

Merk

Dyson

Fabrikantcode

971434-03

Omschrijving van de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger

Met de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger wordt stofzuigen een fluitje van een cent, zelfs in het donker! Deze innovatieve steelstofzuiger is uitgerust met een lichtgevende kierenzuiger en een groene lichtstraal op de parketborstel, waardoor elk stofdeeltje zichtbaar wordt. Of je nu harde vloeren of tapijten hebt, met de combi- en parketborstel kan je moeiteloos alle vloertypen schoonmaken. Bovendien beschikken beide borstels over een handige anti-klittechnologie, zodat dierenharen geen kans hebben om achter te blijven op je vloer en meubels. Met een batterijduur van maar liefst 60 minuten op de laagste stand en 5 minuten op de turbostand, kan je met de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger een hele schoonmaakronde maken zonder onderbrekingen. Daarnaast past de automatische stand automatisch de zuigkracht aan, zodat je altijd de optimale zuigkracht hebt. Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is deze steelstofzuiger ook nog eens superlicht en gemakkelijk mee te nemen naar boven. Op het handige display kan je de batterijduur aflezen en ontvang je meldingen wanneer onderhoud nodig is. Let op: in tegenstelling tot voorgaande modellen heeft het nieuwe V12 model geen schuifje meer waarmee je de lichtstraal aan- of uit kunt zetten.

Pluspunten
  • Met de stof en vuil nog beter zien liggen in donkere hoeken dankzij de lichtgevende kierenzuiger. Haren raken niet in de knoop in de zuigmond door de anti-klittechnologie. Geen stofdeeltje wordt meer overgeslagen door de groene lichtstraal op de parketborstel.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 5 minuten mee omdat deze stand erg veel energie vraagt van de accu.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger

Om te bekijken of je de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.