1. Dyson V12 Slim Absolute

Dyson V12 Slim Absolute Black Friday deal

5/5

Dyson V12 Slim Absolute nodig? Check snel of je deze Dyson V12 Slim Absolute voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V12 Slim Absolute.

Specificaties Dyson V12 Slim Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

398006-01

Omschrijving van de Dyson V12 Slim Absolute

De Dyson V12 Slim Absolute is een revolutionaire steelstofzuiger die jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkende accuduur van maar liefst één uur heb je genoeg tijd om zowel de boven- als benedenverdieping grondig schoon te maken. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme stofzuiger is uitgerust met een unieke parketborstel met een groene laser. Deze laser maakt onzichtbaar vuil zichtbaar, zodat je geen enkel vuiltje over het hoofd ziet. Op het lcd-scherm van de Dyson V12 Slim Absolute vind je handige informatie, zoals de resterende accuduur, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van de stofzuiger. Daarnaast ontvang je ook onderhoudsmeldingen, bijvoorbeeld wanneer het filter gereinigd moet worden. Maar maak je geen zorgen, de stofzuiger begeleidt je stap voor stap door het onderhoudsproces. Zo blijft jouw stofzuiger in optimale conditie en kun je altijd rekenen op maximale prestaties. Als kers op de taart wordt de Dyson V12 Slim Absolute geleverd met verschillende accessoires, waaronder een handige schroefvormige mini turboborstel. Met deze borstel verwijder je moeiteloos dierenharen van je meubels. Dankzij de vernieuwde vorm van de borstel loopt haar en vuil minder snel vast, waardoor je geniet van een nog betere reiniging. En niet te vergeten, de groene laser die ervoor zorgt.

Pluspunten
  • Via het lcd-scherm ontvangt u direct informatie over de zuigstand, resterende batterijduur en eventuele foutmeldingen inclusief instructies. De groene laser op de vloerzuigmond maakt stofdeeltjes zichtbaar die met het blote oog niet te zien zijn, zodat u niets mist. U stofzuigt moeiteloos alle soorten vloeren en verwijdert dierenharen dankzij de meegeleverde combi-, parket- en turboborstel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai, met een geluidsniveau van 73 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V12 Slim Absolute

Om te bekijken of je de Dyson V12 Slim Absolute tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V12 Slim Absolute wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals