1. black friday
  2. Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute Black Friday deal

5/5

Dyson V15 Detect Absolute nodig? Check snel of je deze Dyson V15 Detect Absolute voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V15 Detect Absolute.

Specificaties Dyson V15 Detect Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394451-01

Omschrijving van de Dyson V15 Detect Absolute

Met de Dyson V15 Detect Absolute kun je moeiteloos je hele huis stofzuigen zonder onderbrekingen. De krachtige accu biedt namelijk een indrukwekkende looptijd van maar liefst één uur. Je kunt altijd de status van de batterijduur en het filter controleren dankzij het handige lcd-scherm. Naast deze handige functies ontvang je bij deze steelstofzuiger ook een slimme gemotoriseerde zuigmond. Deze zuigmond past automatisch de zuigkracht aan op basis van de hoeveelheid stof en het type vloer. Hierdoor bespaar je tijd en energie. Met behulp van de geavanceerde Piëzo-sensor kun je precies zien welk soort stof en vuil je opzuigt. Dit voorkomt dat je onnodig vijf keer over dezelfde plek hoeft te gaan. Bovendien is de zuigmond voorzien van een handige anti-klittechnologie, net als de schroefvormige klitvrije borstel. Hierdoor hoef je nooit meer vervelende haren uit je stofzuiger te knippen. De parketborstel is uitgerust met een groene lichtstraal, waardoor alle stofdeeltjes duidelijk zichtbaar worden. Zo weet je zeker dat je geen enkel vuiltje mist. De Dyson V15 Detect Absolute is na slechts 4,5 uur weer volledig opgeladen, klaar voor de volgende schoonmaakbeurt.

Pluspunten
  • De gemotoriseerde combinatiezuigmond past automatisch de zuigkracht aan op basis van het type vloer voor een constante, krachtige zuigkracht. Via het lcd-scherm ontvang je directe informatie over de zuigstand, overgebleven batterijduur, vuilopname en eventuele foutmeldingen, inclusief instructies. De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes die niet met het blote oog zichtbaar zijn, zichtbaar, waardoor je niets over het hoofd ziet.

Minpunten
  • This vacuum cleaner is very loud with a noise level of 75 decibels.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V15 Detect Absolute

Om te bekijken of je de Dyson V15 Detect Absolute tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V15 Detect Absolute wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.