1. Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose Black Friday deal

5/5

Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose nodig? Check snel of je deze Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose.

Specificaties Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Merk

Dyson

Fabrikantcode

967764-02

Omschrijving van de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Met de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose kun je niet alleen je huis stofvrij houden, maar ook je auto, meubels, bed en trap grondig reinigen. Deze handige stofzuigerslang fungeert als een flexibel tussenstuk, waardoor je bijvoorbeeld een gemotoriseerde turboborstel kunt bevestigen om je bank zonder beperkingen te kunnen stofzuigen. Met een indrukwekkende batterijduur van één uur kun je zowel je huis als je auto schoonmaken zonder onderbrekingen. Deze steelstofzuiger is voorzien van een slimme gemotoriseerde zuigmond, die automatisch de zuigkracht aanpast aan de hoeveelheid stof en het type vloer. Met behulp van de Piëzo-sensor kun je precies zien welk soort stof en vuil je opzuigt, en of je vloer al helemaal schoon is. De zuigmond is ook uitgerust met anti-klittechnologie, net als de schroefvormige klitvrije borstel. Dit betekent dat je nooit meer haren uit je stofzuiger hoeft te knippen, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Met de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose haal je een veelzijdige en geavanceerde stofzuiger in huis, die je helpt om elk oppervlak grondig en efficiënt schoon te maken. Of je nu je hele huis wilt stofzuigen of alleen een specifiek meubelstuk wilt reinigen, met deze stofzuiger kun je het allemaal aan. Ervaar het gemak van.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele tussenstuk is het stofzuigen van moeilijk bereikbare plekken in je huis nog makkelijker. De zuigkracht van de gemotoriseerde combizuigmond wordt automatisch aangepast aan het type vloer. De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes zichtbaar die met het blote oog niet te zien zijn.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 75 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose

Om te bekijken of je de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V15 Detect Absolute + Dyson Extension Hose wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals