1. black friday
  2. Dyson V15 Detect

Dyson V15 Detect Black Friday deal

5/5

Dyson V15 Detect nodig? Check snel of je deze Dyson V15 Detect voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V15 Detect.

Specificaties Dyson V15 Detect

Merk

Dyson

Fabrikantcode

443099-01

Omschrijving van de Dyson V15 Detect

Met de Dyson V15 Detect maak je moeiteloos zowel de beneden- als bovenverdieping schoon, dankzij de indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten. De combiborstel is geschikt voor diverse oppervlakken, waaronder harde vloertegels, vloerkleden en tapijt. En het beste van alles? Dankzij de geavanceerde anti-klittechnologie hoef je je geen zorgen te maken over haren die vast komen te zitten in de zuigmond. Met het handige lcd-scherm ben je altijd op de hoogte van belangrijke informatie. Je kunt eenvoudig de accuduur aflezen en krijgt een melding wanneer het tijd is om de filter schoon te maken. Maar dat is nog niet alles! Het lcd-scherm toont ook het aantal stofdeeltjes en het type stofdeeltjes dat je opzuigt, dankzij de innovatieve piëzosensor. Bovendien past de zuigkracht van deze steelstofzuiger zich automatisch aan de hoeveelheid stof en vuil aan, waardoor je de accu optimaal benut. En als de accu uiteindelijk leeg is, hoef je niet lang te wachten. Met een oplaadtijd van slechts 4,5 uur is de Dyson V15 Detect snel weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Kortom, deze krachtige en veelzijdige steelstofzuiger is de perfecte keuze voor een moeiteloze, grondige reiniging van je hele huis.

Pluspunten
  • De geautomatiseerde combizuigmond past automatisch de zuigkracht aan op basis van het type vloer, voor een constante en krachtige zuigkracht. Via het lcd-scherm ontvang je directe informatie over de zuigstand, de resterende batterijduur, de opgenomen hoeveelheid vuil en eventuele foutmeldingen, inclusief instructies. Dankzij de anti-klittechnologie blijven er geen haren vastzitten in de zuigmond.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt veel lawaai met een geluidsniveau van 89 decibel. De stofzuiger wordt niet geleverd met een parketborstel met groene lichtstraal, waardoor hij minder geschikt is voor kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V15 Detect

Om te bekijken of je de Dyson V15 Detect tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V15 Detect wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.