Dyson V8 Absolute Black Friday deal

5/5

Dyson V8 Absolute nodig? Check snel of je deze Dyson V8 Absolute voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V8 Absolute.

Specificaties Dyson V8 Absolute

Merk

Dyson

Fabrikantcode

394482-01

Omschrijving van de Dyson V8 Absolute

Met de Dyson V8 Absolute wordt stofzuigen een plezierige taak. Je kunt deze draadloze stofzuiger eenvoudig aan de muur bevestigen met het handige oplaadstation, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt. Met een gewicht van slechts 2,6 kilogram is deze stofzuiger ook nog eens lichtgewicht, waardoor je hem moeiteloos door je hele huis kunt manoeuvreren tijdens het schoonmaken. De Dyson V8 Absolute heeft een indrukwekkende accuduur van 40 minuten in de normale stand, waardoor je voldoende tijd hebt om je hele huis grondig te stofzuigen. Dankzij de krachtige turboborstel is deze stofzuiger geschikt voor zowel hoogpolig tapijt als harde vloeren. Zelfs dierenharen zijn geen probleem voor de borstels van de turboborstel, die deze moeiteloos verwijderen. Met het handige accessoire voor moeilijk bereikbare plekken kun je ook gemakkelijk stof verwijderen op hogere plekken. Na een intensieve stofzuigbeurt hang je de Dyson V8 Absolute gewoon weer terug in de wandoplader. Na slechts 5 uur opladen is hij weer volledig klaar voor gebruik, zodat je altijd kunt rekenen op een krachtige en betrouwbare stofzuiger. Met de Dyson V8 Absolute wordt stofzuigen niet alleen efficiënter, maar ook veel gemakkelijker en leuker.

Pluspunten
  • Met de krachtige V8 motor kun je tot wel 40 minuten lang stofzuigen op een volle accu. Daarnaast is het ook mogelijk om hoogpolig tapijt moeiteloos schoon te maken en dierenharen te verwijderen met behulp van de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. De parketborstel zorgt ervoor dat jouw houten vloeren beschermd worden tegen krassen.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 7 minuten mee omdat dit erg veel energie vraagt van de accu.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V8 Absolute

Om te bekijken of je de Dyson V8 Absolute tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V8 Absolute wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals