1. black friday
  2. Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool Black Friday deal

5/5

Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool nodig? Check snel of je deze Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool.

Specificaties Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Merk

Dyson

Fabrikantcode

967763-02

Omschrijving van de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Maak kennis met de perfecte combinatie voor een grondige reiniging van je matras en meubels: de Dyson V8 Absolute in combinatie met de Dyson Mattress Tool. Deze krachtige stofzuiger met een zuigmond van bijna 20 centimeter en een ingebouwde pluisverwijderaar maakt het schoonmaken van bekleding een fluitje van een cent. Stof, pluisjes en huidschilfers worden moeiteloos verwijderd, zonder dat de zuigmond zichzelf vastzuigt. De Dyson V8 Absolute is niet alleen krachtig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Het oplaadstation kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, zodat je de stofzuiger altijd binnen handbereik hebt. Bovendien weegt de stofzuiger slechts 2,6 kilogram, waardoor hij licht en wendbaar is. Met een volle accu kun je tot wel 40 minuten stofzuigen, waardoor je moeiteloos je hele huis stofvrij kunt maken. Deze set wordt geleverd met verschillende opzetstukken, waaronder een turboborstel voor het verwijderen van dierenharen. Hiermee kun je zowel hoog- als laagpolig tapijt reinigen, evenals harde vloeren. Daarnaast is er een parketborstel inbegrepen, speciaal ontworpen voor kwetsbare houten vloeren. Met de extra opzetstukken kun je ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken, zoals kieren en boekenplanken. Zorg ervoor dat je hele huis stof.

Pluspunten
  • Met de matrasborstel maak je je bed en meubels grondig schoon, omdat je dieper doordringt in de stof en niet vastzuigt. Dankzij de krachtige V8 motor kun je tot wel 40 minuten stofzuigen met een volle accu. Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen met de roterende borstelharen in de vloerzuigmond.

Minpunten
  • Als je de turbostand inschakelt, gaat de accu maar 7 minuten mee omdat het erg veel energie vraagt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool

Om te bekijken of je de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Dyson V8 Absolute + Dyson Mattress Tool wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.