1. black friday
  2. EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs

EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs Black Friday deal

5/5

EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs nodig? Check snel of je deze EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs.

Specificaties EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631192007

Omschrijving van de EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs

Met de EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs wordt het scheiden van afval een fluitje van een cent. Deze afvalbak heeft maar liefst 3 aparte emmers, waardoor je verschillende soorten afval moeiteloos kunt scheiden. Of je nu restafval, plastic of organisch afval hebt, met deze prullenbak is het allemaal mogelijk. De buitenkant van de RVS emmer is voorzien van een speciale coating, waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen. Het deksel van de afvalbak is eenvoudig te openen met de handige pedalen. Daarnaast zijn de binnenemmers makkelijk te legen dankzij de handgrepen. De Motion control sluiting zorgt ervoor dat het deksel na gebruik niet hard dichtklapt, maar juist langzaam en geruisloos sluit. Bovendien is de prullenbak makkelijk te verplaatsen dankzij de handvatten aan beide zijkanten. Met de EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs haal je niet alleen een praktisch en functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 45 liter en is daardoor zeer geschikt voor een huishouden met 4 tot 5 personen. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, GFT en restafval. Je hebt geen last meer van vingerafdrukken dankzij de fingerprintproof coating.

Minpunten
  • De prullenbak is vrij breed, waardoor hij niet in elke ruimte past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs

Om te bekijken of je de EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO EcoCasa II 3 x 15 Liter Mat Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.