EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs Black Friday deal

5/5

EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs nodig? Check snel of je deze EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs.

Specificaties EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631192014

Omschrijving van de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs

Met de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs haal je een stijlvolle en praktische afvalemmer in huis. Deze afvalemmer maakt het gemakkelijk om verschillende soorten afval te scheiden. Of het nu gaat om huisvuil en plastic, of huisvuil en groente en fruit, met deze afvalemmer kun je beide soorten afval gescheiden houden. De EKO EcoCasa II Splitted is speciaal ontworpen voor gebruik in de keuken. De prullenbak is voorzien van een finger proof coating aan de buitenkant, waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen om zichtbaar te worden. Het openen van de prullenbak is eenvoudig dankzij het pedaalmechanisme. Met een simpele voetbeweging kun je de prullenbak openen, zonder dat je je handen hoeft te gebruiken. De afvalemmer bestaat uit twee plastic binnenemmers, elk met een inhoud van 30 liter. Deze binnenemmers zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor het vervangen van de vuilniszakken een fluitje van een cent is. Daarnaast is de deksel voorzien van Motion control technologie, waardoor deze geruisloos sluit. Dit zorgt voor een rustige en aangename ervaring bij het gebruik van de afvalemmer. Kortom, de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een praktische en stijlvolle manier om afval te scheiden in de keuken.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 60 liter en is dus zeer geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last meer van vingerafdrukken.

Minpunten
  • De vuilnisbak neemt vanwege het grote formaat een aanzienlijke hoeveelheid ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs

Om te bekijken of je de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO EcoCasa II Splitted 2 x 30 Liter Mat Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals