1. black friday
  2. EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs nodig? Check snel of je deze EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs.

Specificaties EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631197606

Omschrijving van de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

Met de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs haal je niet alleen een compacte prullenbak in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Deze prullenbak heeft een indrukwekkende literinhoud van maar liefst 60 liter, waardoor hij perfect is voor een huishouden van 5 personen of meer. Wat deze prullenbak echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de deksels op 2 verschillende manieren te openen. Het bovenste deksel opent automatisch wanneer je er met je hand overheen zwaait, waardoor je hem kunt gebruiken zonder dat er vingerafdrukken op achterblijven. Daarnaast kun je de onderste afvalbak openen met je voet, wat erg handig is bij het scheiden van bijvoorbeeld plastic afval en restafval. De EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs is niet alleen functioneel, maar ook ruimtebesparend. Dankzij zijn rechthoekige vorm neemt hij namelijk weinig plek in beslag in je keuken. Bovendien is er een ingebouwde sensor aanwezig, die ervoor zorgt dat de deksels automatisch worden geopend en gesloten. Voor deze sensor zijn 4 AA batterijen nodig, die niet zijn inbegrepen bij de prullenbak. Kortom, met deze prullenbak haal je een praktisch, stijlvol en efficiënt afvalscheidingsysteem in huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor huishoudens van 5 personen of meer. Je kunt eenvoudig afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Je opent de deksel door voor de sensor te zwaaien met je hand, zodat je je handen vrij hebt.

Minpunten
  • De AA-batterijen worden niet inclusief geleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs

Om te bekijken of je de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO Himalaya 35 + 25 Liter Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.