1. black friday
  2. EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal Black Friday deal

5/5

EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal nodig? Check snel of je deze EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal.

Specificaties EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631198498

Omschrijving van de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

De EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal is een innovatieve prullenbak die je kunt bedienen zonder je handen te gebruiken. Met de ingebouwde sensor opent de deksel automatisch zodra je je hand boven de sensor houdt. Dit is niet alleen handig om vingerafdrukken op de deksel te voorkomen, maar het geeft je ook de vrijheid om je handen vrij te houden tijdens het weggooien van afval. Bovendien sluit de deksel geruisloos, waardoor je geen harde klap hoort. Dankzij de rechthoekige vorm van de prullenbak kun je hem eenvoudig in een hoek of tegen de muur plaatsen, waardoor hij weinig ruimte inneemt in de keuken. Met een inhoud van 47 liter is deze prullenbak ook geschikt voor gezinnen tot 5 personen. Wanneer de vuilniszak vol is, kun je het uitneembare deksel gemakkelijk uit de prullenbak halen om de afvalzak te vervangen. Daarnaast werkt de ingebouwde sensor op 6 AA-batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met snoeren of stopcontacten. Kortom, de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke keuken.

Pluspunten
  • Je opent de deksel door voor de sensor te zwaaien, zodat je je handen vrij hebt en de deksel schoon blijft. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 47 liter en is daardoor zeer geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor je geen afval kunt scheiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal

Om te bekijken of je de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO Mirage X Sensor 47 Liter Mat Roestvrijstaal wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.