EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal Black Friday deal

5/5

EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal nodig? Check snel of je deze EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal.

Specificaties EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631192069

Omschrijving van de EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal

Met de EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal haal je een prullenbak in huis die perfect is voor een huishouden van 8 personen, dankzij de grote inhoud van 80 liter. Deze prullenbak kun je eenvoudig bedienen door simpelweg je hand boven de sensor te houden. Op deze manier hoef je de deksel niet aan te raken en heb je je handen vrij om afval weg te gooien. Ondanks de ruime capaciteit van de prullenbak, kun je deze dankzij de rechthoekige vorm gemakkelijk tegen de muur of in een hoek plaatsen. Na gebruik sluit de deksel geruisloos, zodat je geen harde klap hoort. Bovendien is de deksel afneembaar, waardoor je de afvalzak gemakkelijk kunt vervangen wanneer deze vol is. Om de ingebouwde sensor te laten werken, heb je 6 AA-batterijen nodig. Zo kun je optimaal gebruik maken van de moderne technologie die deze prullenbak biedt. De EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal is niet alleen praktisch en efficiënt, maar ook stijlvol en duurzaam. Met zijn mat roestvrijstalen design voegt deze prullenbak een vleugje elegantie toe aan elke keuken of kamer waarin hij wordt geplaatst. Kortom, met deze prullenbak haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing in huis om jouw afval op een hygiënische en moderne manier te beheren.

Pluspunten
  • Deze afvalbak heeft een capaciteit van 80 liter en is daardoor erg geschikt voor een huishouden van 8 personen. Je kunt de deksel openen door met je hand voor de sensor te zwaaien, hierdoor heb je je handen vrij en blijft de deksel schoon. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal

Om te bekijken of je de EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO Mirage X Sensor 80 Liter Mat Roestvrijstaal wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals