1. black friday
  2. EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs

EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs Black Friday deal

5/5

EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs nodig? Check snel of je deze EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs.

Specificaties EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631192090

Omschrijving van de EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs

De EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs is een handige prullenbak die je opent met behulp van een sensor. Hierdoor hoef je je handen niet te gebruiken en blijft de deksel altijd schoon. Om de sensor te laten werken, heb je 4 AAA-batterijen nodig. Deze prullenbak heeft geen binnenemmer, maar in plaats daarvan bevestig je de afvalzak aan een binnenring die in de prullenbak hangt. Hierdoor wordt de zak netjes weggewerkt en is deze niet zichtbaar vanaf de buitenkant. Met een inhoud van 30 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een huishouden van 2 of 3 personen, of voor gebruik op je thuiswerkplek. De prullenbak is gemaakt van kunststof, wat zorgt voor een lichtgewicht ontwerp. Bovendien is er een handvat aan de achterkant van de prullenbak, zodat je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Naast het gebruiksgemak en de functionaliteit, heeft de EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs ook een stijlvol ontwerp. De grijze kleur past perfect in elk interieur en voegt een moderne uitstraling toe aan je ruimte. Upgrade je afvalverwijdering met deze slimme en praktische prullenbak.

Pluspunten
  • Deze afvalbak heeft een capaciteit van 30 liter en is daardoor zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of op een thuiswerkplek. Dankzij de vierkante vorm kun je de afvalbak eenvoudig in een hoek of tegen de muur plaatsen. Je opent de deksel door met je hand voor de sensor te zwaaien, waardoor je je handen vrij hebt en de deksel schoon blijft.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 4 AAA-batterijen nodig, die zitten niet inbegrepen. Het schoonmaken van de prullenbak is moeilijker omdat er geen binnenemmer bij zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs

Om te bekijken of je de EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO Morandi Smart Sensor 30 Liter Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.