1. EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter

EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter Black Friday deal

5/5

EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter nodig? Check snel of je deze EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter.

Specificaties EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter

Merk

EKO

Fabrikantcode

VB 926840

Omschrijving van de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter

De EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn strakke vormgeving en mat RVS-afwerking is deze prullenbak een ware eyecatcher. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat indruk maakt. Deze pedaalemmer is ook zeer functioneel. Het extra brede pedaal maakt het mogelijk om de afvalemmer vanuit verschillende hoeken te openen. Of je nu recht voor de prullenbak staat of er naast, het pedaal is altijd gemakkelijk te bereiken. Daarnaast is deze prullenbak vingerafdrukbestendig, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of strepen op het oppervlak. Maar het zijn de kleine details die het verschil maken. Deze prullenbak is voorzien van motion control sluiting, wat betekent dat het deksel gecontroleerd sluit zonder een harde klap van metaal op metaal. Dit zorgt voor een rustige en stille sluiting, wat vooral prettig is als je 's avonds laat nog afval wilt weggooien. En als je veel afval hebt, is dat geen probleem. Deze prullenbak heeft namelijk een stay-open functie, waardoor het deksel open blijft staan zolang je het nodig hebt. Dit maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden afval weg te gooien, zonder dat je telkens het deksel hoeft te openen en te sluiten. Bovendien heeft deze afvalemmer een kunststof binnenemmer, wat het legen en schoonmaken ervan nog eenv.

Pluspunten
  • Deze afvalbak heeft een capaciteit van 40 liter, waardoor het zeer geschikt is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je hebt geen last meer van vingerafdrukken dankzij de fingerprintproof coating. Door de rechthoekige vorm kun je de afvalbak eenvoudig in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is gevoeliger voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter

Om te bekijken of je de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO Pedaalemmer Rechthoekig 40 Liter wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals