1. EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart

EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart nodig? Check snel of je deze EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart.

Specificaties EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631189816

Omschrijving van de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart

Met de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart kan je op een eenvoudige manier twee soorten afval scheiden. Bijvoorbeeld plastic van restafval. Deze prullenbak is voorzien van een geurfilter, waardoor je minder last hebt van onaangename geuren. Het filter bevindt zich in de deksel en dient elke 4 tot 6 weken vervangen te worden voor een optimale werking. Je opent de prullenbak eenvoudig met je voet via het pedaal. Dit is erg handig, want zo heb je je handen vrij om het afval weg te gooien en blijft de deksel schoon. Mocht je de deksel toch met de hand willen openen, dan hoef je je geen zorgen te maken over vieze vingerafdrukken dankzij de speciale coating. De afvalzak kan eenvoudig worden bevestigd aan de rand van de binnenemmer. Om de zak te vervangen hoef je alleen maar de rand van de deksel omhoog te zetten. Met een inhoud van 40 liter is deze prullenbak uitermate geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Bovendien heeft de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart een stijlvol en modern design dat perfect past in elke keuken of woonkamer. Kortom, deze prullenbak biedt niet alleen gemak en functionaliteit, maar is ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Je sorteert gemakkelijk afval in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Deze prullenbak heeft een capaciteit van 40 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij het geurfilter blijven nare geurtjes beter in de prullenbak en heb je minder last van stank.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is kwetsbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart

Om te bekijken of je de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO X-Cube 2 x 20 Liter Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals