EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS Black Friday deal

5/5

EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS nodig? Check snel of je deze EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS.

Specificaties EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631184569

Omschrijving van de EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS

De EKO X-Cube 30 liter Mat RVS is een praktische en stijlvolle pedaalemmer die perfect past tegen de muur, dankzij zijn platte achterkant. Deze veelzijdige prullenbak is ideaal voor zowel de keuken als de woonkamer. Met zijn stay-open functie blijft de deksel open staan nadat je erop gedrukt hebt met het brede pedaal. Zo kun je gemakkelijk afval weggooien zonder dat je telkens de deksel hoeft te openen en sluiten. Dankzij de fingerprint proof coating behoort het maken van vingerafdrukken tot het verleden. Je zult geen vlekken zien op de roestvrijstalen bak, waardoor hij altijd zijn glanzende uitstraling behoudt. Bovendien zorgt het ingebouwde geurfilter ervoor dat onaangename geurtjes uit de 30 liter emmer niet kunnen ontsnappen. Zo blijft je keuken of woonkamer fris en geurvrij. De rand van de emmer is opklapbaar, wat het verwisselen van de afvalzak een fluitje van een cent maakt. Geen gedoe meer met het trekken en proppen van zakken, maar gewoon een eenvoudige en snelle oplossing. Kortom, de EKO X-Cube 30 liter Mat RVS is een praktische en mooie toevoeging aan elke ruimte in huis waar je snel en gemakkelijk je afval wilt kunnen weggooien.

Pluspunten
  • Deze afvalbak heeft een capaciteit van 30 liter en is dus zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of voor gebruik op een thuiswerkplek. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de afvalbak en heb je minder last van stank. Dankzij de vingerafdrukbestendige coating heb je geen last meer van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is kwetsbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS

Om te bekijken of je de EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO X-Cube 30 Liter Mat RVS wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals