1. black friday
  2. EKO X-Cube 30 Liter Wit

EKO X-Cube 30 Liter Wit Black Friday deal

5/5

EKO X-Cube 30 Liter Wit nodig? Check snel of je deze EKO X-Cube 30 Liter Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO X-Cube 30 Liter Wit.

Specificaties EKO X-Cube 30 Liter Wit

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631189786

Omschrijving van de EKO X-Cube 30 Liter Wit

Met de EKO X-Cube 30 Liter Wit prullenbak hoef je je geen zorgen meer te maken over vervelende geurtjes, dankzij het geurfilter. Dit geurfilter is slim geplaatst in de deksel en dient elke 4 tot 6 weken vervangen te worden voor een optimale werking. Het handige pedaalmechanisme zorgt ervoor dat je de prullenbak kunt openen met je voet, waardoor je je handen vrij hebt voor het afval en de deksel schoon blijft. En als je toch eens de deksel met de hand wilt openen, hoef je je geen zorgen te maken over vieze vingerafdrukken dankzij de speciale coating. De afvalzak kan eenvoudig bevestigd worden aan de rand van de binnenemmer. Het omhoogzetten van de rand van de deksel maakt het vervangen van de zak een fluitje van een cent. Met een inhoud van maar liefst 30 liter is deze prullenbak uitermate geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Of je nu in een klein appartement woont of in een ruime woning, de EKO X-Cube past perfect in elke keuken of bijkeuken. Met zijn strakke witte design voegt hij een stijlvolle touch toe aan elke ruimte. Met deze prullenbak wordt afval scheiden een eitje en geniet je van een frisse en opgeruimde omgeving.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 30 liter en is daardoor zeer geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen of op een thuiswerkplek. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je hebt geen last meer van vingerafdrukken door de fingerprintproof coating.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO X-Cube 30 Liter Wit

Om te bekijken of je de EKO X-Cube 30 Liter Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO X-Cube 30 Liter Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.