1. EKO X-Cube 30 Liter Zwart

EKO X-Cube 30 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

EKO X-Cube 30 Liter Zwart nodig? Check snel of je deze EKO X-Cube 30 Liter Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO X-Cube 30 Liter Zwart.

Specificaties EKO X-Cube 30 Liter Zwart

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631189793

Omschrijving van de EKO X-Cube 30 Liter Zwart

Met de EKO X-Cube 30 Liter Zwart heb je geen last meer van vervelende geurtjes in huis. Deze prullenbak is voorzien van een handig geurfilter dat in de deksel is geplaatst. Om de optimale werking te behouden, dien je dit filter elke 4 tot 6 weken te vervangen. Het openen van de prullenbak gaat moeiteloos met behulp van het pedaal. Hierdoor heb je je handen vrij om het afval weg te gooien en blijft de deksel altijd schoon. En als je er toch voor kiest om de deksel met de hand te openen, hoef je je geen zorgen te maken over vieze vingerafdrukken dankzij de speciale coating. Geen gedoe meer met het bevestigen van de afvalzak, want deze prullenbak heeft een handig systeem waarbij je de zak eenvoudig om de rand van de binnenemmer kunt bevestigen. Het vervangen van de zak is een fluitje van een cent: je zet gewoon de rand van de deksel omhoog en de zak kan gemakkelijk worden verwisseld. Met een inhoud van 30 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Of je nu in een klein appartement woont of een gezin hebt, met de EKO X-Cube 30 Liter Zwart heb je altijd voldoende ruimte om je afval weg te gooien. Bovendien heeft deze prullenbak een stijlvolle zwarte kleur die perfect past bij elk interieur.

Pluspunten
  • Deze prullenbak heeft een capaciteit van 30 liter en is dus zeer geschikt voor een huishouden met 2 tot 3 personen of op een thuiswerkplek. Met behulp van het geurfilter blijven nare geuren beter in de prullenbak en heb je minder last van stank. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last meer van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is meer vatbaar voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO X-Cube 30 Liter Zwart

Om te bekijken of je de EKO X-Cube 30 Liter Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO X-Cube 30 Liter Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals