EKO X-Cube 45 Liter Wit Black Friday deal

5/5

EKO X-Cube 45 Liter Wit nodig? Check snel of je deze EKO X-Cube 45 Liter Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO X-Cube 45 Liter Wit.

Specificaties EKO X-Cube 45 Liter Wit

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631189823

Omschrijving van de EKO X-Cube 45 Liter Wit

Met de EKO X-Cube 45 Liter Wit wordt het opruimen van afval een stuk aangenamer. Deze prullenbak is uitgerust met een handig geurfilter dat zich in de deksel bevindt. Dit filter zorgt ervoor dat nare geurtjes worden verminderd, waardoor je geen last meer hebt van onaangename luchtjes in huis. Om het optimale resultaat te behouden, is het aan te raden om het geurfilter elke 4 tot 6 weken te vervangen. Het openen van de prullenbak is een fluitje van een cent dankzij het pedaal. Je kunt eenvoudig de prullenbak openen met je voet, waardoor je je handen vrij hebt om het afval weg te gooien. Bovendien blijft de deksel hierdoor schoon en hygiënisch. Mocht je er toch voor kiezen om de deksel met de hand te openen, dan hoef je je geen zorgen te maken over vieze vingerafdrukken. Dankzij de speciale coating blijft de prullenbak altijd vlekvrij en netjes. Het bevestigen van de afvalzak is ook een fluitje van een cent. De rand van de binnenemmer is ideaal om de zak omheen te plaatsen. En wanneer het tijd is om de zak te vervangen, hoef je alleen maar de rand van de deksel omhoog te zetten en de zak gemakkelijk te verwijderen en te vervangen. Met een inhoud van 45 liter is deze prullenbak perfect geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Zo hoef je niet constant de prullenbak te legen en kun je genieten van.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 45 liter en is daarom ideaal voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last meer van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO X-Cube 45 Liter Wit

Om te bekijken of je de EKO X-Cube 45 Liter Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO X-Cube 45 Liter Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals