EKO X-Cube 45 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

EKO X-Cube 45 Liter Zwart nodig? Check snel of je deze EKO X-Cube 45 Liter Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de EKO X-Cube 45 Liter Zwart.

Specificaties EKO X-Cube 45 Liter Zwart

Merk

EKO

Fabrikantcode

8713631189830

Omschrijving van de EKO X-Cube 45 Liter Zwart

Met de EKO X-Cube 45 Liter Zwart ben je verzekerd van een frisse en geurvrije omgeving. Deze prullenbak is uitgerust met een geurfilter dat in de deksel is geplaatst. Het filter zorgt ervoor dat vieze geurtjes worden geëlimineerd, waardoor je geen last meer hebt van onaangename luchtjes in huis. Om een optimaal resultaat te behouden, dien je het geurfilter elke 4 tot 6 weken te vervangen. Een van de handige functies van deze prullenbak is het pedaal waarmee je de deksel kunt openen. Hierdoor heb je je handen vrij om het afval weg te gooien en blijft de deksel schoon. Mocht je de deksel toch met de hand willen openen, dan is dat geen probleem dankzij de speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat er geen vieze vingerafdrukken op de prullenbak achterblijven, waardoor hij er altijd netjes uitziet. De EKO X-Cube 45 Liter Zwart is tevens voorzien van een handig bevestigingssysteem voor de afvalzak. Je kunt de zak eenvoudig om de rand van de binnenemmer plaatsen. Om de zak te vervangen, hoef je alleen maar de rand van de deksel omhoog te zetten. Met een inhoud van 45 liter is deze prullenbak uitermate geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Kortom, met de EKO X-Cube 45 Liter Zwart haal je een praktische en stijlvolle prullenbak in huis die je helpt om je om.

Pluspunten
  • Deze vuilnisbak heeft een capaciteit van 45 liter en is dus zeer geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Dankzij de vingerafdrukbestendige coating heb je geen last meer van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoeliger voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de EKO X-Cube 45 Liter Zwart

Om te bekijken of je de EKO X-Cube 45 Liter Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de EKO X-Cube 45 Liter Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals