1. black friday
  2. Eufy 4G Starlight Camera

Eufy 4G Starlight Camera Black Friday deal

5/5

Eufy 4G Starlight Camera nodig? Check snel of je deze Eufy 4G Starlight Camera voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy 4G Starlight Camera.

Specificaties Eufy 4G Starlight Camera

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8151321

Omschrijving van de Eufy 4G Starlight Camera

Met de Eufy 4G Starlight Camera kun je gemakkelijk op reis gaan en toch genieten van beveiliging buitenshuis. Deze slimme beveiligingscamera heeft namelijk een ingebouwde 4G-verbinding, waardoor je geen wifi nodig hebt. Je kunt de camera eenvoudig opladen en meenemen, zodat je bijvoorbeeld je caravan of een andere plek zonder wifi kunt beveiligen. De 4G-simkaart is al inbegrepen bij de camera, dus je kunt meteen aan de slag. Met de Eufy 4G Starlight Camera kun je tot 100 MB aan beeldmateriaal gratis opslaan. Dit stelt je in staat om je fiets, tuinhuis of auto te beschermen. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding in de bijbehorende app en geeft de camera een geluidssignaal. Om valse meldingen te voorkomen, is de camera in staat om mensen, dieren en andere objecten te herkennen. Je kunt live meekijken in de app, zelfs 's nachts in kleur, waardoor je altijd een oogje in het zeil kunt houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera heeft geen wifi-verbinding nodig dankzij de 4G simkaart. Door de 2K resolutie heb je altijd een scherp beeld. De IP camera schrikt ongewenste bezoekers af met een sirene.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt, neemt de batterijduur af. Als je extra beelden wilt opslaan, betaal je een vast bedrag per maand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy 4G Starlight Camera

Om te bekijken of je de Eufy 4G Starlight Camera tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy 4G Starlight Camera wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.