1. black friday
  2. Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack Black Friday deal

5/5

Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack nodig? Check snel of je deze Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack.

Specificaties Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8741021

Omschrijving van de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

De Eufy Video Deurbel Battery Slim is een innovatieve toevoeging aan je huisbeveiligingssysteem. Deze slimme deurbel wordt geleverd in combinatie met een handige gong, waardoor je altijd op de hoogte bent van wie er voor je deur staat. De gong is voorzien van een SD-kaart waarop je al je beeldmateriaal kunt opslaan, zodat je altijd kunt terugkijken wie er aan je deur is geweest. De gong is gemakkelijk aan te sluiten op een stopcontact in je huis, waardoor je zowel via de app op je smartphone als in je huis een melding krijgt wanneer er iemand voor de deur staat. Het handige aan deze deurbel is dat de gong niet alleen geluid afspeelt, maar ook camerabeelden opslaat. Deze beelden kun je veilig bekijken via de versleutelde verbinding in de bijbehorende app. Daarnaast kun je via deze app ook direct communiceren met de persoon voor de deur. Een groot voordeel van de Eufy Video Deurbel Battery Slim is dat deze werkt op een oplaadbare batterij die maar liefst 4 maanden meegaat. Hierdoor is de installatie van deze deurbel veel eenvoudiger dan bij bedrade deurbellen. Bovendien is deze deurbel compatibel met zowel Alexa als Google Assistant, waardoor je nog meer controle hebt over je slimme huisbeveiligingssysteem. Bescherm je huis en voel je veilig met de Eufy Video Deurbel Battery Slim en gong.

Pluspunten
  • Aangezien de deurbel beelden opslaat op een geheugenkaart, is er geen behoefte aan een cloudabonnement om de beelden terug te bekijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel draadloos worden geïnstalleerd. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal nodig bij jouw voordeur. Als je de deurbel vaak gebruikt, zal de batterij sneller leeg gaan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack

Om te bekijken of je de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Battery Slim + Chime Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.