1. Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis nu met gemak van de voordeur tot de achtertuin met deze geweldige set van 4 Eufycam 2 IP camera's en een Eufy Video Doorbell. Wat deze set zo uniek maakt, is dat alle camera's en deurbel volledig draadloos werken. Je kunt ze dus overal plaatsen waar ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Om te beginnen, verbind je het basisstation met een ethernetkabel aan je router. Vervolgens herkent het basisstation automatisch je wifi, waardoor het basisstation draadloos verbinding kan maken met je wifi-router. Dit zorgt voor een naadloze en betrouwbare verbinding. Met de krachtige batterijen kun je deze camera's en deurbel tot wel 180 dagen (deurbel) of zelfs 1 jaar (camera's) gebruiken zonder ze op te laden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over constante batterijwissels. Bovendien sla je alle beelden lokaal en beveiligd op, wat betekent dat je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Dit geeft je volledige controle over je privacy en helpt je kosten te besparen. Een andere geweldige functie van deze set is de intelligente sensor in de camera en deurbel, die mensen herkent en alleen filmt wanneer dat nodig is. Dus als er een dier voorbij loopt, zal de camera niet onnodig opnemen. Met de handige app kun je direct communiceren met je bezoekers, waar je ook bent. En als kers op de taart kun je de camera's en deurbel koppelen met Apple HomeKit, zodat.

Pluspunten
  • Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken, omdat de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je wilt. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De levensduur van de batterij neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Eufycam 2 4-Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals