1. Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery

Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis met gemak met deze speciale set van de Eufy Eufycam 2 IP camera's en een Eufy Video Doorbell. Deze geavanceerde apparaten bieden volledig draadloze beveiliging van de voordeur tot de achtertuin. Je kunt de camera's en de deurbel overal plaatsen waar er ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Het basisstation is verbonden met je router via een ethernetkabel. Met krachtige batterijen kun je deze camera's tot wel 1 jaar gebruiken zonder op te laden, terwijl de deurbel zelfs tot 180 dagen werkt zonder opladen. Een geweldige eigenschap van deze set is dat je de beelden lokaal kunt opslaan, zonder de noodzaak van een abonnement om ze terug te kijken. De camera en deurbel hebben een slimme sensor die mensen herkent, waardoor onnodige opnames van dieren worden voorkomen. Met de handige app kun je direct communiceren met je bezoekers, waar je ook bent. Bovendien kun je de camera's en deurbel eenvoudig koppelen met Apple HomeKit, waardoor je ze kunt bedienen met behulp van Siri. Met dit 5-pack van Eufy Eufycam 2 en de Video Doorbell krijg je de complete beveiligingsoplossing voor je huis. Of je nu de voordeur wilt bewaken, de achtertuin wilt beveiligen of simpelweg een extra oogje in het zeil wilt houden, deze set biedt alles wat je nodig hebt. Met de meest geavanceerde technologie op het gebied van draadloze beveiliging en de mogelijkheid om.

Pluspunten
  • Aangezien de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera's en deurbel kunnen mensen, dieren en objecten onderscheiden.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Eufycam 2 5-Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals