1. black friday
  2. Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack Black Friday deal

5/5

Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack nodig? Check snel of je deze Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack.

Specificaties Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

De Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack bestaat uit een set van 4 camera's die je buiten- of binnenruimte met ongelooflijke scherpte vastleggen in 2K resolutie. Met deze slimme beveiligingscamera's, die naadloos kunnen worden gekoppeld aan Apple HomeKit, kun je ze zelfs met je stem bedienen via Siri. Het installeren van deze camera's is een fluitje van een cent, omdat ze draadloos verbinding maken met het basisstation. Het enige wat je hoeft te doen, is het basisstation via een ethernetkabel verbinden met je router. Zodra dit is gebeurd, zal het basisstation automatisch je wifi herkennen en draadloos verbinding maken met je wifi router. Wat deze camera's echt onderscheidt, is hun verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. De bewegingssensor is slim genoeg om alleen mensen te herkennen, zodat de camera's geen onnodige opnames maken wanneer er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Bovendien hebben deze camera's een indrukwekkend draadloos bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation nog steeds sterk blijft. En het beste van alles is dat de Eufycam 2 Pro beelden lokaal opslaat, dus je hebt geen cloudabonnement nodig om je opnames veilig te bewaren. Je kunt eenvoudig de beelden bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Met het Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je.

Pluspunten
  • Doordat de camera een resolutie heeft van 2K, is het beeld scherper dan camera's met een full hd resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit van het basisstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack

Om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Eufycam 2 Pro 4-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.