Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Met het Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery beveilig je niet alleen je voordeur, maar ook de omgeving rondom je huis. Dit complete bewakingspakket bestaat uit drie Eufycam 2C camera's en een deurbel, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Een unieke eigenschap van de camera's is de ingebouwde spotlight, die automatisch inschakelt wanneer er 's nachts beweging gedetecteerd wordt. Zo houd je altijd een oogje in het zeil, zelfs in het donker. Zowel de camera's als de deurbel werken op batterijen en zijn draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation. Dit basisstation staat ook in contact met je Eufy Video Doorbell Battery. Met de deurbel zie je altijd wie er voor je deur staat en ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt zelfs direct communiceren met de persoon voor de deur. Het basisstation wordt eerst via een ethernetkabel met je router verbonden. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi router. De beelden worden lokaal opgeslagen, zodat je ze veilig kunt bekijken via de app. Met dit systeem heb je geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan. Dit bewakingspakket van Eufy biedt je niet alleen gemoedsrust, maar ook gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Bescherm je huis en je dierbaren met deze geavanceerde beveiligingsoplossing.

Pluspunten
  • De camera en deurbel functioneren ook op batterij, waardoor je geen bedrading hoeft te gebruiken. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Aangezien de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, je betaalt dan extra voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals