Eufy Eufycam 2C Duo Pack Black Friday deal

5/5

Eufy Eufycam 2C Duo Pack nodig? Check snel of je deze Eufy Eufycam 2C Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Eufycam 2C Duo Pack.

Specificaties Eufy Eufycam 2C Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88313D2

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2C Duo Pack

Met het Eufy Eufycam 2C Duo Pack houd je niet één, maar twee locaties rondom je huis nauwlettend in de gaten. Deze camera's zijn niet alleen geschikt voor gebruik binnen, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor buitengebruik. Wat deze camera's echt onderscheidt, is de ingebouwde spotlight die automatisch wordt geactiveerd zodra er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Geen zorgen meer over onnodig licht wanneer een nietsvermoedende kat voorbijloopt, want de Eufycam 2C kan het verschil tussen mensen, voorwerpen en dieren herkennen. Het beste van alles is dat deze camera's volledig draadloos zijn en worden verbonden met het meegeleverde basisstation. Om te beginnen, sluit je het basisstation eenvoudig aan op je router met behulp van een ethernetkabel. Zodra je dat hebt gedaan, zal het basisstation je wifi detecteren en draadloos verbinding maken met je wifi-router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden veilig op te slaan. Met een beveiligde verbinding kun je op elk moment de opgeslagen beelden bekijken via de handige app. En maak je geen zorgen over het constant opladen van de batterij, want deze gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik voordat je deze weer moet opladen. Het Eufy Eufycam 2C Duo Pack biedt je de gemoedsrust en beveiliging die je nodig hebt, zonder ged.

Pluspunten
  • Omdat de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken

    .

    Deze camera onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • De batterijduur verslechtert wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Eufycam 2C Duo Pack

Om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2C Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Eufycam 2C Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals