1. black friday
  2. Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery

Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery nodig? Check snel of je deze Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery

Met het Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery beveilig je niet alleen je voordeur, maar ook de omgeving rondom je huis. Dit complete bewakingspakket bestaat uit twee Eufycam 2C camera's en een deurbel, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wat dit pakket echt bijzonder maakt, is de ingebouwde spotlight van de camera's. Deze gaat automatisch aan zodra er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Zo hou je altijd een oogje in het zeil, zelfs in het donker. De camera's en deurbel werken op batterijen en staan draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Dit basisstation fungeert als een centrale hub en staat ook in contact met je Eufy Video Doorbell Battery. Hierdoor zie je altijd wie er voor de deur staat en ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. En het beste is dat je met die persoon kunt praten, waar je ook bent. Het basisstation wordt eerst met een ethernetkabel aan je router verbonden, waarna het je wifi herkent en draadloos verbinding maakt met je wifi-router. Wat dit bewakingspakket extra veilig maakt, is dat de beelden lokaal worden opgeslagen. Je hebt dus geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan. Je kunt de beelden altijd en overal via een beveiligde verbinding bekijken in de bijbehorende app. Met de Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van.

Pluspunten
  • De camera en deurbel werken ook op batterij, dus je hoeft geen bedrading te gebruiken. Bij detectie van beweging ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Omdat de deurbel beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Je kunt het geheugen niet lokaal uitbreiden, je moet dan extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery

Om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Eufycam 2C Duo Pack + Video Doorbell Battery wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.