Eufy Eufycam 2C Uitbreiding Black Friday deal

5/5

Eufy Eufycam 2C Uitbreiding nodig? Check snel of je deze Eufy Eufycam 2C Uitbreiding voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding.

Specificaties Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Breid je Eufycam beveiligingssysteem uit met de Eufycam 2C Uitbreiding. Met deze extra camera kun je nu nog een andere locatie in of rondom je huis in de gaten houden. Het unieke aan de Eufycam 2C is de ingebouwde spotlight die automatisch aangaat zodra er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Het beste van alles is dat deze camera het verschil herkent tussen mensen, voorwerpen en dieren, waardoor de lamp niet onnodig aangaat als er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. De Eufycam 2C werkt op een batterij en is draadloos verbonden met het basisstation, dat echter niet wordt meegeleverd. Alle opgenomen beelden worden lokaal opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden veilig op te slaan. Met de handige app kun je de opgeslagen beelden op elk moment bekijken via een beveiligde verbinding. Bovendien gaat de ingebouwde batterij maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het continu opladen ervan. Voor een nog uitgebreidere en betrouwbare beveiliging van je huis is de Eufycam 2C Uitbreiding de perfecte keuze. Met zijn slimme functies, zoals de ingebouwde spotlight en de lange batterijduur, kun je met een gerust hart je huis en de omgeving in de gaten houden.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden te bekijken. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding

Om te bekijken of je de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Eufycam 2C Uitbreiding wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals