Eufy Floodlight Camera Wit Black Friday deal

5/5

Eufy Floodlight Camera Wit nodig? Check snel of je deze Eufy Floodlight Camera Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Floodlight Camera Wit.

Specificaties Eufy Floodlight Camera Wit

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8424321

Omschrijving van de Eufy Floodlight Camera Wit

Bescherm je achtertuin of oprit tegen inbraak met de Eufy Floodlight Camera Wit. Deze slimme beveiligingscamera is uitgerust met een ingebouwde schijnwerper en filmt in 2K resolutie, wat zorgt voor scherpere beelden dan traditionele full hd camera's. Zodra er beweging wordt gedetecteerd, schijnt de camera fel licht op ongewenste indringers, zelfs in de nacht. Hierdoor kun je de beelden in kleur bekijken en eventuele verdachte activiteiten nauwkeurig volgen. Naast de schijnwerper en de camera, beschikt de Eufy Floodlight Camera ook over een ingebouwde sirene die direct afgaat bij bewegingsmeldingen. Zo schrik je ongewenste gasten effectief af en zorg je voor extra veiligheid in je omgeving. Dankzij de Eufy Security app op je smartphone kun je de camera eenvoudig koppelen en de felheid van het licht naar eigen wens instellen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van de camerabeelden, aangezien deze worden bewaard op het interne geheugen van de camera. Hierdoor heb je geen abonnement met maandelijkse kosten nodig. Maak je slimme huis compleet door de Eufy Floodlight Camera aan Alexa of Google Assistant te koppelen. Hierdoor kun je de camera eenvoudig bedienen met spraakopdrachten en integreren in je bestaande smart home systeem. Met de Eufy Floodlight Camera Wit ben je verzekerd van een krachtige en betrouwbare beveiligingsoplossing voor je.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde geheugenkaart bewaar je beelden direct op deze camera's. Door de 2K-resolutie toont de camera het beeld scherper dan een camera met Full HD-resolutie. Met de krachtige ingebouwde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin binnenwandelen.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plek waar je de camera's installeert, door gebruik te maken van een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera's.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Floodlight Camera Wit

Om te bekijken of je de Eufy Floodlight Camera Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Floodlight Camera Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals