1. black friday
  2. Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Eufy Home Alarm Kit 5-delig Black Friday deal

5/5

Eufy Home Alarm Kit 5-delig nodig? Check snel of je deze Eufy Home Alarm Kit 5-delig voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Home Alarm Kit 5-delig.

Specificaties Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8990321

Omschrijving van de Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Beveilig je huis met het Eufy Home Alarm Kit 5-delig alarmsysteem. Dit intelligente alarmsysteem bestaat uit een basisstation, een cijferpaneel en verschillende sensoren. Het installeren van dit alarmsysteem is een fluitje van een cent, omdat je het eenvoudig kunt verbinden met de Eufy app via wifi. Met behulp van deze handige app ontvang je direct meldingen van de bewegingssensor en raamsensoren. Het beste van alles is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen, aangezien het basisstation de gegevens versleutelt en lokaal opslaat. Om te beginnen, verbind je het basisstation met je router via een ethernetkabel. Zodra dit is gebeurd, zal het basisstation je wifi herkennen en draadloos verbinding maken met je wifi-router. Hierdoor wordt het systeem nog flexibeler en gemakkelijker te gebruiken. Het in- en uitschakelen van het alarmsysteem is een fluitje van een cent met behulp van het cijferpaneel. Of je nu thuiskomt of vertrekt, met een simpele druk op de knop ben je beschermd. Wil je je beveiligingssysteem uitbreiden? Dat kan gemakkelijk met andere Eufy producten, zoals de slimme deurbel, Eufy beveiligingscamera's of extra sensoren. Zo kun je je huis op maat beveiligen en altijd een oogje in het zeil houden, waar je ook bent. Het Eufy Home Alarm Kit 5-delig is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is.

Pluspunten
  • Doordat het alarm lokaal gegevens opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of sd-kaart om informatie of beelden te behouden. Zodra het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Eufy-app op je smartphone. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Google Assistant en Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt meekijken wat er bij jou thuis gebeurt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Home Alarm Kit 5-delig

Om te bekijken of je de Eufy Home Alarm Kit 5-delig tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Home Alarm Kit 5-delig wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.