Eufy Home Alarm Kit 7-delig Black Friday deal

5/5

Eufy Home Alarm Kit 7-delig nodig? Check snel of je deze Eufy Home Alarm Kit 7-delig voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Home Alarm Kit 7-delig.

Specificaties Eufy Home Alarm Kit 7-delig

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T89000D4

Omschrijving van de Eufy Home Alarm Kit 7-delig

Houd je huis veilig en beveiligd met het Eufy Home Alarm Kit 7-delig alarmsysteem. Met dit slimme systeem hoef je je geen zorgen meer te maken over ongewenste indringers. Het bestaat uit een basisstation, een cijferpaneel, een bewegingssensor en maar liefst 4 raam- of deursensoren. Het installeren van dit alarmsysteem is een fluitje van een cent. Je kunt het eenvoudig verbinden met je wifi-netwerk via de gebruiksvriendelijke Eufy app. Hiermee kun je alle onderdelen van het systeem koppelen en configureren. Dankzij deze handige app ontvang je direct meldingen op je smartphone wanneer de bewegingssensor of raamsensoren iets detecteren. Een ander groot voordeel van het Eufy Home Alarm Kit 7-delig is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen. Dit komt doordat het basisstation alle gegevens versleutelt en lokaal opslaat. Zo blijven jouw persoonlijke gegevens veilig en hoef je je geen zorgen te maken over privacykwesties. Het cijferpaneel maakt het heel gemakkelijk om het alarm in- en uit te schakelen wanneer je het huis verlaat of binnenkomt. En het beste van alles is dat je dit systeem kunt uitbreiden met andere Eufy producten. Denk bijvoorbeeld aan de slimme deurbel, Eufy beveiligingscamera's of extra sensoren. Zo kun je je hele huis voorzien van een betrouwbare en uitgebreide beveiliging.

Pluspunten
  • Aangezien het alarm lokale opslag van gegevens heeft, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om informatie of beelden op te slaan. Zodra het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Eufy app op je smartphone. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Google Assistant en Amazon Alexa.

Minpunten
  • In het pakket zit geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er bij jou thuis gebeurt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Home Alarm Kit 7-delig

Om te bekijken of je de Eufy Home Alarm Kit 7-delig tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Home Alarm Kit 7-delig wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals