1. black friday
  2. Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro.

Specificaties Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Bescherm je huis met het Eufy Home Alarm Kit 7-delig alarmsysteem inclusief Eufycam 2 Pro. Dit intelligente alarmsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een basisstation, een cijferpaneel, een bewegingssensor en 4 raam- of deursensoren. Het installeren van dit systeem is een fluitje van een cent, aangezien je elk onderdeel eenvoudig kunt koppelen aan de gebruiksvriendelijke Eufy app via wifi. Met behulp van deze app kun je niet alleen camerabeelden bekijken, maar ook meldingen ontvangen van de sensoren. Het beste van alles is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen, omdat het basisstation alle gegevens versleutelt en lokaal opslaat. Om te beginnen, verbind je het basisstation via een ethernetkabel met je router. Vervolgens herkent het basisstation je wifi-netwerk, waardoor het ook draadloos verbinding kan maken met je wifi. Met het handige cijferpaneel kun je eenvoudig het alarm in- of uitschakelen wanneer je thuiskomt of vertrekt. Wil je je beveiligingssysteem uitbreiden? Geen probleem! Het Eufy Home Alarm Kit is probleemloos uit te breiden met andere Eufy producten, zoals de slimme deurbel, extra camera's of extra sensoren. Zo kun je het systeem helemaal aanpassen aan jouw specifieke behoeften en de beveiliging van je huis naar een hoger niveau tillen. Met het Eufy Home Alarm Kit 7-delig alarmsysteem inclus.

Pluspunten
  • Doordat het alarm de gegevens lokaal opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of een sd-kaart om informatie of beelden te bewaren. De camera heeft een scherper beeld dankzij de 2K resolutie in vergelijking met camera's met een full hd resolutie. Het is mogelijk om het alarmsysteem te verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa.

Minpunten
  • Voor een optimale werking van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Home Alarm Kit 7-delig + Eufycam 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.