1. black friday
  2. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack Black Friday deal

5/5

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack nodig? Check snel of je deze Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Met het Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack kun je nu maar liefst 3 kamers in je huis volledig in de gaten houden. Deze slimme camera's draaien automatisch mee wanneer ze beweging detecteren, zodat je altijd precies kunt zien wat er aan de hand is. Met een indrukwekkende resolutie van 2K biedt het beeldmateriaal een ongekende scherpte, waardoor het camerabeeld nog gedetailleerder is dan traditionele full HD beelden. Je kunt eenvoudig deze camera's koppelen aan de handige Eufy app op je telefoon. Wanneer er opvallende geluiden worden gedetecteerd of er beweging wordt waargenomen, ontvang je direct een melding op je telefoon. Zo kun je altijd direct de situatie bekijken, waar je ook bent. Daarnaast zorgt de nachtvisie ervoor dat je ook in het donker optimaal kunt zien wat er gebeurt. Het beste van alles is dat deze camera's op netstroom werken, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het opladen van de batterij. Je kunt de beelden gemakkelijk opslaan op een microSD-kaart (niet meegeleverd) of ervoor kiezen om te upgraden naar cloudopslag voor slechts 2,99 euro per maand. Met het Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook gebruiken zonder Eufy Homebase. De camera's kunnen op afstand draaien, kantelen en zoomen. Met de SD-kaartsleuf sla je direct beelden op deze camera's op.

Minpunten
  • Je hebt een goed wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera's. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack

Om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.