1. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit Black Friday deal

5/5

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit nodig? Check snel of je deze Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit

Met de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack in het wit heb je de mogelijkheid om maar liefst 6 kamers in je huis te beveiligen. Het is een geweldige beveiligingsoplossing die je gemoedsrust geeft, omdat je altijd een duidelijk beeld hebt van wat er zich in je huis afspeelt. De camera's hebben een indrukwekkende resolutie van 2K, waardoor je elk detail haarscherp kunt zien. Een ander voordeel van deze camera's is de nachtvisie functie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist, zelfs niet in het donker. Als er iets opmerkelijks gebeurt, zoals een geluid of beweging, ontvang je direct een melding op je smartphone via de gebruiksvriendelijke Eufy app. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van wat er thuis gebeurt, of het nu gaat om je baby die huilt of verdachte bewegingen. Een handige eigenschap van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is dat de camera's automatisch meedraaien met verdachte bewegingen. Dit betekent dat je altijd een volledig overzicht hebt van wat er in de kamer gebeurt, waar je ook bent. Het opslaan van beelden kan eenvoudig gebeuren op een microSD-kaart, die apart moet worden aangeschaft. Voor een nog veiligere opslagoptie is er ook de mogelijkheid voor cloudopslag, waarvoor je slechts 2,99 euro per maand betaalt. Kortom, met de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack in.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook zonder Eufy Homebase gebruiken. De camera's kunnen op afstand worden gedraaid, gekanteld en gezoomd. Met de SD-kaartsleuf kun je beelden direct opslaan op deze camera's.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi signaalsterkte nodig op de locatie waar je de camera's installeert

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera's. De SD-kaart om beelden op te slaan is niet standaard inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit

Om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt 6-Pack wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals