1. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Black Friday deal

5/5

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt nodig? Check snel of je deze Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

De Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is een geavanceerde beveiligingscamera die speciaal is ontworpen om je hele kamer binnenhuis te bewaken. Met zijn slimme bewegingsdetectie kan de camera automatisch meedraaien, waardoor je altijd precies kunt zien wat er in je huis gebeurt. Met een indrukwekkende resolutie van 2K biedt deze camera beeldmateriaal dat nog scherper is dan traditionele full HD beelden. Hierdoor ben je verzekerd van haarscherpe beelden en mis je geen enkel detail. Met de handige Eufy app op je telefoon kun je de camera eenvoudig koppelen en bedienen. Je ontvangt direct een melding op je telefoon wanneer er opvallende geluiden worden gedetecteerd of wanneer er beweging wordt waargenomen. Hierdoor kun je snel reageren en de situatie in de gaten houden, waar je ook bent. Zelfs in het donker biedt deze camera uitstekend zicht dankzij de geavanceerde nachtvisie functie. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je iets belangrijks mist, ongeacht het tijdstip van de dag. De Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer praktisch. Je hoeft nooit meer de batterij op te laden, want de camera werkt rechtstreeks op netstroom. Bovendien kun je beelden eenvoudig opslaan op een microSD-kaart (niet meegeleverd). Wil je nog meer gemoedsrust? Dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook gebruiken zonder de Eufy Homebase. De camera kan op afstand draaien, kantelen en inzoomen. Met de SD-kaartsleuf kun je beelden rechtstreeks op deze camera opslaan.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera. De SD-kaart om beelden op te slaan wordt niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals