1. black friday
  2. Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack Black Friday deal

5/5

Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack nodig? Check snel of je deze Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack.

Specificaties Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8410322

Omschrijving van de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Met het Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack kun je volledig twee kamers of één grote kamer in je huis in de gaten houden. Deze geavanceerde camera's draaien automatisch mee wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat je altijd een duidelijk beeld hebt van wat er gaande is. Met een resolutie van 2K biedt het camerabeeld een ongekende scherpte die zelfs full HD-beelden overtreft. Met behulp van de handige Eufy app op je telefoon kun je deze camera's eenvoudig koppelen. Zodra er opvallende geluiden worden gedetecteerd of er beweging wordt vastgesteld, ontvang je direct een melding op je telefoon. Hierdoor kun je direct de situatie bekijken en indien nodig actie ondernemen. Bovendien zorgt de ingebouwde nachtvisie ervoor dat je ook in het donker een helder beeld hebt. Deze camera's werken op netstroom, waardoor je nooit meer gedoe hebt met het opladen van batterijen. De beelden worden opgeslagen op een microSD-kaart (niet meegeleverd) en voor extra gemoedsrust is er ook de mogelijkheid van cloudopslag tegen een maandelijkse vergoeding van slechts 2,99 euro. Met het Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis en kun je altijd met een gerust hart genieten van je omgeving.

Pluspunten
  • Je kunt deze camera ook gebruiken zonder Eufy Homebase. De camera's kunnen op afstand draaien, kantelen en zoomen. Je kunt beelden direct opslaan op deze camera's met het SD kaartslot.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera's. De SD-kaart om de beelden op te slaan wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack

Om te bekijken of je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt Duo Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.