1. black friday
  2. Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack Black Friday deal

5/5

Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack nodig? Check snel of je deze Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8134321

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Het Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack is een revolutionaire set van 2 buitencamera's. Deze camera's zijn uitgerust met een ingebouwde batterij en hebben tevens de mogelijkheid om op te laden via zonne-energie. Hierdoor hoef je de batterij minder vaak op te laden. Met slechts 3 uur direct zonlicht per dag, verleng je de levensduur van de batterij met een extra dag. Zelfs zonder direct zonlicht hoef je de batterij slechts eens in de 3 maanden op te laden. De camera's nemen op in haarscherpe 2k resolutie, waardoor je kunt inzoomen en gezichten duidelijk kunt zien. Bovendien beschikken de IP-camera's over bewegingsdetectie, waarbij ze onderscheid maken tussen mensen, dieren en andere bewegingen. Je ontvangt direct een melding via de app bij detectie. Via deze app kun je bovendien communiceren met bezoekers. De installatie van de Eufy S220 is bijzonder eenvoudig, aangezien deze draadloos is en geen Homebase vereist om de camera te installeren. Met het Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack haal je een geavanceerde beveiligingsoplossing in huis. Dankzij de combinatie van een ingebouwde batterij en de mogelijkheid om op te laden via zonne-energie, ben je verzekerd van een betrouwbare en duurzame werking. De scherpe 2k resolutie zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist en je altijd kunt inzoomen om gezichten duidelijk te herkennen.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert, in tegenstelling tot de Eufycam, zonder basisstation en is volledig zelfstandig. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Aangezien de camera beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft zonlicht nodig om de batterij op te laden. Je hebt een sterk wifi signaal nodig op de locatie waar je de camera plaatst. De camera neemt 's nachts geen kleurenopnamen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack

Om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Solocam S220 Solar 2-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.