1. Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack Black Friday deal

5/5

Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack nodig? Check snel of je deze Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8134321

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Het Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack is de perfecte oplossing voor buitenbewaking. Met deze set van 3 ip-camera's ben je verzekerd van een veilige omgeving rondom je huis. Wat deze camera's uniek maakt, is dat ze niet alleen een ingebouwde batterij hebben, maar ook kunnen worden opgeladen met behulp van zonne-energie. Hierdoor gaat de batterij nog langer mee en hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig vervangen van batterijen. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën neemt de Eufy Solocam S220 op in scherpe 2k resolutie. Dit betekent dat je kunt inzoomen en gezichten duidelijk kunt identificeren. Bovendien detecteren de camera's beweging en kunnen ze onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Zo ontvang je alleen meldingen wanneer dat echt nodig is en kun je met een gerust hart van huis gaan. Een ander groot voordeel van de Eufy Solocam S220 is de eenvoudige installatie. Omdat de camera draadloos is, heb je geen gedoe met kabels en kun je hem gemakkelijk op elke gewenste plek plaatsen. Bovendien is er geen Homebase nodig om de camera te installeren, waardoor het hele proces nog sneller en eenvoudiger wordt. Kortom, met het Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack geniet je van hoogwaardige beveiliging en gemak, terwijl je ook nog eens milieuvriendelijk bezig bent.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert zonder basisstation, in tegenstelling tot de Eufycam, en is volledig zelfstandig. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft een zonnige plek nodig om de batterij op te laden. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack

Om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Solocam S220 Solar 3-Pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals