1. Eufy Solocam S220 Solar

Eufy Solocam S220 Solar Black Friday deal

5/5

Eufy Solocam S220 Solar nodig? Check snel of je deze Eufy Solocam S220 Solar voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Solocam S220 Solar.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8134321

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar

De Eufy Solocam S220 Solar is de perfecte oplossing om je buitenruimte te beveiligen. Met deze geavanceerde ip-camera hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij, omdat deze zowel een ingebouwde batterij heeft als kan worden opgeladen met behulp van zonne-energie. Hierdoor gaat de batterij langer mee en kun je genieten van continue beveiliging. De Eufy Solocam S220 Solar is ontworpen om op te nemen in een scherpe 2k resolutie, waardoor je elk detail duidelijk kunt zien, zelfs wanneer je inzoomt. Of het nu gaat om het herkennen van gezichten of het volgen van bewegingen, deze camera levert altijd haarscherpe beelden. Daarnaast heeft de camera geavanceerde bewegingsdetectie waarmee hij personen, dieren en andere bewegende objecten kan onderscheiden. Hierdoor ontvang je direct een melding via de app op je smartphone wanneer er iets verdachts wordt gedetecteerd. Een ander groot voordeel van de Eufy Solocam S220 Solar is de eenvoudige installatie. Omdat de camera draadloos is, hoef je geen ingewikkelde bekabeling aan te leggen. Bovendien heb je geen Homebase nodig om de camera te installeren, waardoor je direct aan de slag kunt met het beveiligen van je buitenruimte. Met de bijbehorende app kun je zelfs communiceren met bezoekers via de camera. Kortom, de Eufy Solocam S220 Solar biedt een eenvoudige en effectieve manier om je buitenruimte.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert anders dan de Eufycam, zonder dat er een basisstation nodig is, en is volledig zelfstandig

    .

    Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee

    .

    Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen abonnement voor de cloud of een SD-kaart nodig om de beelden terug te bekijken.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plek waar je de camera installeert. De camera neemt `s nachts beelden alleen in zwart-wit op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Solocam S220 Solar

Om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Solocam S220 Solar wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals