1. black friday
  2. Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim Black Friday deal

5/5

Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim nodig? Check snel of je deze Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim.

Specificaties Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8220311

Omschrijving van de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Beveilig je woning optimaal met de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim. Deze slimme combinatie van een buitencamera en een video deurbel zorgt voor een goede beveiliging van je huis. De Eufy Solocam S220 Solar is een geavanceerde buitencamera die is uitgerust met een ingebouwde batterij die oplaadt op zonne-energie. Met slechts 3 uur direct zonlicht per dag kan de camera zelfs een extra dag meegaan op de batterij. Zelfs zonder direct zonlicht hoef je je geen zorgen te maken, want de batterij hoeft gemiddeld slechts eens in de 3 maanden opgeladen te worden. Met de scherpe 2K resolutie neemt de camera beelden op van hoge kwaliteit, zodat je gezichten duidelijk kunt zien, zelfs als je inzoomt. Daarnaast is de IP camera in staat om beweging te detecteren en onderscheid te maken tussen mensen, dieren en andere bewegingen. De Eufy Video Doorbell Battery Slim is een slimme deurbel met gong, die beeldmateriaal lokaal opslaat. In de gong is een SD-kaart geïntegreerd, waarop je al je beelden kunt bewaren. Je plaatst de gong gewoon in een stopcontact en je zult zowel via de app als in huis een melding ontvangen wanneer er iemand voor de deur staat. Je kunt de apparaten ook eenvoudig koppelen aan Alexa en Google Assistant, zodat je nog meer controle hebt over je beveiligingssysteem. Met de Eufy Solocam S220.

Pluspunten
  • Beveilig je huis met een buitencamera en een videodeurbel met ip-technologie, zodat je altijd kunt zien wie of wat er langs komt. Omdat de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te bekijken. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa en laat hem samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Je hebt een krachtig wifi-signaal nodig voor de camera en deurbel. De camera neemt 's nachts geen kleurenbeelden op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim

Om te bekijken of je de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Solocam S220 Solar + Doorbell Battery Slim wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.