Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack Black Friday deal

5/5

Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack nodig? Check snel of je deze Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack.

Specificaties Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81243W1

Omschrijving van de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack

Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K haal je twee stand-alone camera's in huis die perfect zijn voor het beveiligen van je woning. Deze camera's werken op zonne-energie, waardoor de batterij langer meegaat en je geen gedoe hebt met het regelmatig vervangen van batterijen. Slechts 2 uur direct zonlicht is voldoende om de camera's een hele dag van stroom te voorzien. Dit betekent dat je altijd kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en functionaliteit van de Solocam S40, zelfs op dagen met minder zonlicht. Wat deze camera's echt onderscheidt van andere Eufycams, is dat ze volledig zelfstandig werken, zonder de noodzaak van een HomeBase. Dit betekent dat je geen extra apparatuur hoeft aan te schaffen of complexe installatieprocessen hoeft te doorlopen. De Solocam S40 is ontworpen om eenvoudig te installeren en direct te gebruiken. Met een scherpe 2K resolutie leggen de camera's elk detail vast, zelfs op afstand. Bovendien bieden ze ook kleurenbeelden 's nachts, wat een unieke eigenschap is ten opzichte van veel andere camera's op de markt die alleen zwart-witbeelden kunnen vastleggen. Deze IP-camera detecteert beweging en stuurt direct meldingen naar jouw smartphone via de handige app. Je kunt zelfs communiceren met bezoekers via de app, waardoor je altijd controle hebt over wie er bij je huis aanwezig is, zelfs als je niet thuis bent. En als je echt indringers wilt afschrikken, kan de.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert zonder basisstation, in tegenstelling tot de Eufycam, en is volledig zelfstandig. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft een plek in de zon nodig om de batterij op te laden. -> Om de batterij op te laden heeft de camera een plek in de zon nodig. Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert. -> Op de plek waar je de camera installeert, heb je een goed wifi signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack

Om te bekijken of je de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Solocam S40 Solar 2K 2-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals