1. black friday
  2. Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack Black Friday deal

5/5

Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack nodig? Check snel of je deze Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack.

Specificaties Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81243W1

Omschrijving van de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K haal je een set van drie stand-alone camera's in huis. Deze camera's werken op zonne-energie, waardoor de batterij langer meegaat. Slechts 2 uur direct zonlicht is voldoende om de camera een hele dag te laten functioneren. De Eufy Solocam is uniek omdat hij zelfstandig werkt, zonder de noodzaak van een HomeBase zoals andere Eufycams. Deze camera neemt op in scherpe 2k resolutie, waardoor je geen enkel detail mist. Bovendien legt de camera 's nachts beeld in kleur vast, in tegenstelling tot veel andere camera's die alleen zwart-wit beeld opnemen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde spotlight. De IP camera detecteert beweging en stuurt je direct een melding via de handige app. Via deze app kun je zelfs communiceren met een bezoeker door middel van tweerichtingsgesprekken. En als je iemand echt wilt laten schrikken, kun je de camera zelfs een sirene laten afgaan. Het installeren van de Eufy Solocam Solar 2K is eenvoudig omdat de camera draadloos is. Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack ben je volledig uitgerust om je huis te beveiligen. Zorg voor gemoedsrust en bescherming met deze geavanceerde camera's die werken op zonne-energie. Of het nu dag of nacht is, je hebt altijd haarscherp beeldmateriaal en de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers. Daarna.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert, in tegenstelling tot de Eufycam, zonder basisstation en is volledig autonoom. Dankzij het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Doordat de camera beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft zonlicht nodig om de batterij op te laden. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack

Om te bekijken of je de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Solocam S40 Solar 2K 3-pack wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.