Eufy Solocam S40 Solar 2K Black Friday deal

5/5

Eufy Solocam S40 Solar 2K nodig? Check snel of je deze Eufy Solocam S40 Solar 2K voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Solocam S40 Solar 2K.

Specificaties Eufy Solocam S40 Solar 2K

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81243W1

Omschrijving van de Eufy Solocam S40 Solar 2K

Met de Eufy Solocam S40 Solar 2K breng je een revolutionaire stand-alone camera in je huis. Dankzij de zonne-energie technologie gaat de batterij veel langer mee, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het opladen ervan. Slechts 2 uur direct zonlicht is voldoende om de camera een hele dag te laten functioneren. Wat deze Eufy Solocam echt uniek maakt, is dat hij volledig op zichzelf staat en geen HomeBase nodig heeft, in tegenstelling tot andere Eufycams. Deze geavanceerde camera neemt op in verbluffende 2K resolutie, waardoor je elk detail haarscherp kunt vastleggen. Bovendien neemt de camera 's nachts beelden in kleur op, in tegenstelling tot de meeste andere camera's die alleen zwart-wit beelden kunnen vastleggen. Dit is mogelijk dankzij de geïntegreerde spotlight, die ervoor zorgt dat je altijd heldere en kleurrijke beelden krijgt, zelfs in het donker. Met de handige app ontvang je direct meldingen zodra er beweging wordt gedetecteerd en kun je eenvoudig communiceren met bezoekers via de ingebouwde tweeweg-audio. Wil je indringers echt laten schrikken, dan kun je de camera zelfs een sirene laten afgaan. En het beste van alles is dat de installatie een fluitje van een cent is, omdat de Eufy Solocam S40 Solar 2K volledig draadloos is. Kortom, met de Eufy Solocam S40 Solar 2K haal je niet z.

Pluspunten
  • Deze camera functioneert, in tegenstelling tot de Eufycam, zonder basisstation en is helemaal zelfstandig. Met behulp van het zonnepaneel gaat de batterij langer mee. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De camera heeft een plek met zonlicht nodig om de batterij op te laden. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Solocam S40 Solar 2K

Om te bekijken of je de Eufy Solocam S40 Solar 2K tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Solocam S40 Solar 2K wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals