1. black friday
  2. Eufy Video Doorbell Battery Set

Eufy Video Doorbell Battery Set Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Battery Set nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Battery Set voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Battery Set.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Set

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E82101W4

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Set

Met de Eufy Video Doorbell Battery Set haal je een slimme deurbel in huis die je eenvoudig draadloos kunt installeren bij je voordeur. Het unieke aan deze deurbel is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om de beelden te bekijken. Het basisstation heeft namelijk een lokaal opslaggeheugen van 16 GB, waarin de beelden worden opgeslagen. Via een versleutelde verbinding in de app kun je de beelden direct bekijken. Om de deurbel te verbinden met je router, hoef je deze alleen maar met een ethernetkabel aan te sluiten. Het basisstation herkent automatisch je router, waardoor je de HomeBase draadloos kunt gebruiken. Daarnaast heeft het basisstation een ingebouwde speaker, zodat je ook geluid hoort wanneer er iemand aanbelt. De beelden die je ontvangt zijn van uitstekende kwaliteit dankzij de 2K resolutie. Met de handige app kun je direct communiceren met je bezoekers en ontvang je meldingen bij beweging. Bovendien heeft de deurbel een slimme functie waarmee hij het verschil kan herkennen tussen mensen en dieren. Je kunt de deurbel eenvoudig koppelen aan de Google Assistant of Amazon Alexa voor nog meer gemak en controle. Met de Eufy Video Doorbell Battery Set ben je altijd op de hoogte van wie er bij je voordeur staat, zonder gedoe met abonnementen en met haarscherpe beelden.

Pluspunten
  • Bij detectie van beweging ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Doordat de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om ze terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel via de bestaande bedrading als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Het basisstation heeft een intern geheugen van 16 GB dat niet kan worden uitgebreid. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal nodig bij je HomeBase.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Battery Set

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Set tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Battery Set wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.