1. Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime

Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8741021

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime

Dit Eufy Video Doorbell pakket is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een slimme en draadloze video deurbel. Met dit pakket krijg je niet alleen de Eufy slimme deurbel, maar ook een extra Chime voor in huis. De deurbel kan eenvoudig draadloos worden geïnstalleerd en wordt gekoppeld aan zowel het basisstation als de deurbelgong. Het basisstation wordt verbonden met een ethernetkabel aan je router, waarna het automatisch je router herkent en je de HomeBase draadloos kunt gebruiken. Het unieke aan dit pakket is dat zowel de gong als het basisstation geluid maken wanneer er iemand aanbelt, waardoor je het geluid op twee verschillende plekken in huis kunt horen. Daarnaast hoef je geen abonnement af te sluiten om de beelden van de deurbel te bekijken. Het basisstation slaat namelijk de beelden lokaal op met een geheugen van 16 GB, waardoor je ze veilig en versleuteld via de app kunt bekijken. Bovendien is de Eufy Video Doorbell voorzien van bewegingsmeldingen en kan hij het verschil tussen mensen en dieren herkennen. Als kers op de taart kun je de deurbel eenvoudig koppelen aan zowel de Google Assistant als Amazon Alexa, waardoor je hem handsfree kunt bedienen. Met de Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. De draadloze installatie, het basisstation met lokaal opslaggeheugen en de mogelijk.

Pluspunten
  • Met de extra bijgeleverde ontvanger zul je nooit meer een bezoeker voor de deur missen. Doordat de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel op de bestaande bedrading als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Het basisstation heeft een intern geheugen van 16 GB dat niet kan worden uitgebreid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals