1. Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Met het Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 pakket kun je niet alleen je voordeur bewaken, maar ook een extra ruimte in of rondom je huis. Dit alles-in-één pakket bevat de Eufy Video Doorbell Battery en een Eufycam 2 beveiligingscamera. Beide apparaten kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan het meegeleverde basisstation, dat een indrukwekkende 16 GB aan geheugen heeft voor het opslaan van je beelden. Het basisstation wordt aanvankelijk verbonden met je router via een ethernetkabel, waardoor het apparaat je router herkent. Vervolgens kun je het basisstation draadloos gebruiken. Met behulp van een versleutelde verbinding kun je de camerabeelden bekijken in de handige Eufy app. Het beste van alles is dat je geen abonnement nodig hebt om je beelden op te slaan of terug te kijken. De Video Doorbell en Eufycam 2 zijn uitgerust met geavanceerde bewegingssensoren en kunnen het verschil tussen mensen en dieren herkennen. Hierdoor ontvang je direct meldingen op je telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast kun je de apparaten eenvoudig koppelen aan de Google Assistant of Amazon Alexa, zodat ze naadloos kunnen integreren in je slimme huis. Met het Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 pakket ben je verzekerd van optimale beveiliging en gemoedsrust, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Beide apparaten onderscheiden tussen mensen, dieren en objecten. Aangezien de apparaten afbeeldingen lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om afbeeldingen terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Het interne geheugen van het basisstation, met een capaciteit van 16 GB, kan niet worden uitgebreid. De batterijduur neemt af wanneer de camera langer dan 5 minuten per dag wordt gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals