Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro

Met de Eufy Video Doorbell Battery en Eufycam 2 Pro set zorg je direct voor de beveiliging van je voordeur en de omgeving rondom je huis. Via de handige Eufy app kun je direct de beelden van beide beveiligingscamera's bekijken, zonder dat je een cloudabonnement nodig hebt. De slimme deurbel is eenvoudig draadloos te installeren bij je voordeur. Het basisstation wordt eerst met een ethernetkabel aan je router verbonden, waarna het automatisch je wifi-netwerk herkent en draadloos verbinding maakt met je wifi-router. Dit basisstation fungeert tevens als gong, dus je mist nooit meer een bezoeker. De Eufycam 2 Pro staat ook draadloos in verbinding met het basisstation. Je kunt hem zowel binnen als buiten plaatsen en ontvangt direct bewegingsmeldingen via de app. Beide camera's zijn uitgerust met nachtvisie, zodat je ook 's nachts kunt genieten van heldere beelden. Daarnaast hebben ze een hoge resolutie, zodat je geen enkel detail mist. Met deze set ben je verzekerd van maximale beveiliging en kun je altijd met een gerust hart je huis verlaten. Bovendien kun je de beelden van de camera's ook opslaan op een microSD-kaart, zodat je ze later kunt bekijken. Kortom, met de Eufy Video Doorbell Battery en Eufycam 2 Pro set haal je een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing in huis.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of een sd-kaart om de beelden terug te kijken. De camera detecteert mensen, dieren en objecten. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd worden.

Minpunten
  • De batterijduur wordt verminderd als je de camera vaak gebruikt. Het interne geheugen van het basisstation, dat 16 GB is, kan niet worden vergroot.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Battery Set + Eufycam 2 Pro wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals