1. Eufy Video Doorbell Battery Slim

Eufy Video Doorbell Battery Slim Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Battery Slim nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Battery Slim voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Battery Slim.

Specificaties Eufy Video Doorbell Battery Slim

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8220311

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Battery Slim

De Eufy Video Doorbell Battery Slim is de perfecte toevoeging aan jouw slimme huis. Met deze deurbel en gong combinatie kan je beeldmateriaal lokaal opslaan op een handige SD kaart, zodat je altijd toegang hebt tot je opgenomen beelden. De gong kan gemakkelijk worden geplaatst in een stopcontact, waardoor je zowel via de speciale app als in huis een melding krijgt wanneer er iemand voor de deur staat. Een van de beste eigenschappen van deze deurbel is dat de gong niet alleen geluidsmeldingen afgeeft, maar ook de camerabeelden bewaart. Deze beelden kunnen veilig worden bekeken via een versleutelde verbinding in de app. Daarnaast kan je via de app direct communiceren met degene die voor de deur staat, zonder de deur te hoeven openen. Een ander groot voordeel van de Eufy Video Doorbell Battery Slim is dat hij werkt op een oplaadbare batterij die tot wel 4 maanden meegaat. Dit maakt de installatie van de deurbel een stuk eenvoudiger, omdat je geen gedoe hebt met bedrading. Bovendien is deze deurbel compatibel met zowel Alexa als Google Assistant, waardoor je hem moeiteloos kunt integreren in je bestaande smart home systeem. Met de Eufy Video Doorbell Battery Slim ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Omdat de deurbel beelden op een geheugenkaart opslaat, is er geen cloudabonnement nodig om beelden terug te kijken. Met de oplaadbare batterij kan de deurbel draadloos geïnstalleerd worden. Verbind de deurbel met Google Assistant of Amazon Alexa om hem te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig. Als je de deurbel vaak gebruikt, raakt de batterij sneller leeg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Battery Slim

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Battery Slim tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Battery Slim wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals