1. black friday
  2. Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime Black Friday deal

5/5

Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime nodig? Check snel of je deze Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime.

Specificaties Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8741021

Omschrijving van de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Met het Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime pakket hoef je nooit meer belangrijke gebeurtenissen voor je voordeur te missen. Deze slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: één bovenaan en één die naar beneden gericht is. Hierdoor zijn er geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. Wat deze deurbel echt uniek maakt, is de camera aan de onderkant die zelfs pakketjes kan herkennen. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer er een levering is. De meegeleverde Chime zorgt ervoor dat je binnen een melding ontvangt wanneer er iemand aanbelt. Hierdoor kun je de Dual 2 Pro ook gebruiken als een klassieke deurbel. Daarnaast beschikt de Eufy Deurbel 2 Pro over twee sensoren om personen te herkennen, waardoor je minder onnodige meldingen ontvangt. Het is echter belangrijk op te merken dat je een HomeBase nodig hebt om dit pakket te kunnen gebruiken. Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime haal je een geavanceerde en betrouwbare deurbel in huis die je helpt om je huis en gezin te beschermen.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, zo mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel maakt onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor is geen abonnement nodig. Dankzij de extra meegeleverde ontvanger mis je nooit meer een bezoeker voor de deur.

Minpunten
  • Om dit pakket te gebruiken, heb je een HomeBase nodig die niet is meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime

Om te bekijken of je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro + Chime wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.